Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustarcija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 16. prosinca, oko 12 sati, u Đurđevcu u Ulici Petra Preradovića 64-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog obilaženja grupe pješaka koja su se nepropisno kretala uz desni rub kolnika. Tom prilikom došlo je do kontakta vozila u 11-godišnje dijete koje je zadobilo lake tjelesne ozljede. Vozač je upravljao pod utjecajem alkohola od 1,19 promila te je smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Također, bit će dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 16. prosinca, oko 14.10 sati, u Koprivnici 55-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom dr. Željka Selingera oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel Corsa koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 68-godišnji vozač. Tom prilikom Passat je prednjom stranom vozila udario u prednju bočnu stranu Corse. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.   

Pisane vijesti | Promet i vozila