Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 8. ožujka, oko 6.50 sati, u Križevcima u Kalničkoj ulici 31-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Škoda zagrebačke registarske oznake u smjeru ulice Franje Markovića. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešla na suprotnu stranu kolnika i prednjom stranom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila Toyota križevačke registarske oznake kojim je upravljao 36-godišnji vozač. U prometnoj nesreći vozač Toyote je lakše ozlijeđen, a protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. ožujka, oko 7.10 sati, na cesti Gornje Vine-Guščerovec 61-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Renault zadarske registarske oznake. Prilikom nepropisnog pretjecanja radnog stroja varaždinske registarske oznake kojim je upravljao 43-godišnji vozač, vozilom je udarila u radni stroj. Protiv vozačice će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila