Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis3.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 31. ožujka, oko 13 sati, u Križevcima u Istarskoj ulici 58-godišnji vozač upravljao je mopedom Baotian križevačke registarske oznake krećući se u smjeru Ulice Branitelja Hrvatske. Dolaskom u blizinu pješačkog prijelaza nije prilagodio brzinu kretanja da se može pravovremeno zaustaviti, odnosno propustiti 19-godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik te je uslijed kočenja pao na kolnik. Tom prilikom nije došlo do kontakta sa pješakinjom. Vozač mopeda je ozlijeđen, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će protiv njega biti pokrenut prekršajni postupak.  

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 31. ožujka, oko 18.40 sati, u Kenđelovcu 23-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru Bjelovara. Zbog ne prilagođene brzine kretanja prednjim djelom vozila je udarila u stražnji dio teretnog automobila Peugeot križevačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 28-godišnji vozač,  a koji je bio zaustavljen zbog prometne situacije. Vozačici koja je prouzročila prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.

Pisane vijesti | Promet i vozila