Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 13. rujna, oko 10.50 sati, u Drnju u Ulici Autoput 58-godišnji vozač upravljao je automobilom Renault bjelovarske registarske oznake. Prilikom vožnje unazad i polukružnog okretanja stražnjim djelom vozila došlo je do kontakta u jednogodišnje dijete koje je lakše ozlijeđeno. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak te dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.    
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. rujna, oko 16.05 sati, u Koprivnici u Dugoj Ulici 58-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Opel koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 37-godišnji vozač, a koji je zaustavio vozilo radi prometne situacije ispred sebe. Od siline udarca Opel je odbačen unaprijed te je udario u stražnju stranu osobnog automobila Mazda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 41-godišnji vozač. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila