Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.auto.kc.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.   
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 8. studenoga, oko 22.05 sati, u Koprivnici 22-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Passat križevačke registarske oznake krećući se Ulicom Ante Neimarevića u smjeru raskrižja s Ulicom Miroslava Krleže. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničke registarske oznake, kojim je krećući se Ulicom Miroslava Krleže u smjeru Ulice braće Radića upravljao 35-godišnji vozač. Tom prilikom Passat je udario u prednju bočnu stranu osobnog automobila Golf. Vozač Golfa je lakše ozlijeđen, a protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak. 
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 8. studenoga, oko 8.55 sati na otvorenom djelu ceste Križevci-Majurec prilikom nepropisnog mimoilaženja teretnog automobila Renault zagrebačke registarske oznake, kojim je upravljao 44-godišnji vozač i teretnog vozila Renault koprivničke registarske oznake, kojim je upravljao 23-godišnji vozač, došlo je do kontakta vanjskim bočnim ogledalima.  Obojica vozača je naplaćena novčana kazna.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila