Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/pol.auto.kc..jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 22 rujna, oko 12.35 sati, u Koprivnici na Bjelovarskoj cesti 60 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake te vožnjom unazad prilikom uključivanja u promet stražnjim djelom vozila udario u parkirani osobni automobil Hyundai. Vozaču je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 22. rujna, oko 14.15 sati, u Šemovcima u Ulici Stjepana Radića 62 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake u smjeru Hampovice. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo sudarila se s osobnim automobilom VW Polo koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 59 – godišnji vozač, a koji je bio u punoj fazi pretjecanja. Nakon sudara vozila su sletjela van kolnika. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila