Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 11. veljače, oko 12.55 sati, u mjestu Donja Rijeka 34-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault bjelovarske registarske oznake. Prilikom nepropisnog skretanja u lijevo došlo je do udara prednjeg dijela osobnog automobila Mazda križevačke registarske oznake, kojim je upravljala 54-godišnja vozačica, a koja je bila u punoj pazi pretjecanja Renaulta. Protiv vozača će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 
Jučer, 11. veljače, oko 20.20 sati, u Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi njemačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog pretjecanja osobnog automobila VW bjelovarske registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač došlo je do kontakta dvaju vozila. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja, naknadno je pronađen, očitana mu je koncentracija alkohola od 2,45 promila te mu je vađena krv i izuzet urin zbog utvrđivanja točne koncentracije alkohola u organizmu, smješten je u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila