Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/Rotirka.kc.1.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 24. svibnja, oko 11 sati, u Koprivnici na Trgu dr. Tomislava Bardeka na parkiralištu 68-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad bočnom stranom vozila udario je u propisno parkirani osobni automobil Peugeot koprivničke registarske oznake. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Jučer, 24. svibnja, oko 11.25 sati, u Podravskim Sesvetama u Ulici Braće Radića 68-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes virovitičkih registarskih oznaka. Dolaskom do raskrižja s lokalnom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes virovitičke registarske oznake kojim je upravljala 21-godišnja vozačica, a koja se kretala u smjeru Pitomače. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila