Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/Policija2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.    
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 22. siječnja, oko 12.30 sati, u Križevcima u Ulici Ivana Gundulića 22 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom kralja Tomislava. Dolaskom do raskrižja oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu Peugeot križevačke registarske oznake kojim je upravljao 67 – godišnji vozač, a kojom prilikom je došlo do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice bit će pokrenut prekršajni postupak.   

Jučer, 22. siječnja, oko 14.30 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici Veseli breg 60 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Renault kutinske registarske oznake. Dolaskom do raskrižja sa županijskom cestom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Opel koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 39 – godišnja vozačica. Prilikom sudara automobil Opel je sletio van kolnika u polje. Nije bilo ozlijeđenih osoba, vozač koji je prouzročio prometnu nesreću bio je pod utjecajem alkohola od 0,94 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.  

Dobro je podsjetiti
 
Oprezno u prometu – poštivanje prednosti prolaska!
 
Podsjećamo vozače motornih vozila da su prilikom skretanja ulijevo dužni propustiti vozače koji im dolaze iz suprotnog smjera i zadržavaju smjer svog kretanja ili skreću udesno. Također ih podsjećamo da pješaci koji su stupili na obilježeni pješački prijelaz imaju prednost prolaska i da su ih dužni propustiti.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila