Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće, u jednoj vozačica bicikla lakše ozlijeđena

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 16. listopada, oko 16.20 sati, u Peterancu 17-godišnjak je upravljao biciklom Ulicom kralja Tomislava u smjeru raskrižja s Ulicom braće Radića. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska 51-godišnjoj vozačici bicikla, koja se kretala raskrižjem u smjeru Ulice Matije Gupca. Tom prilikom 17-godišnjak je biciklom udario u bicikl 51-godišnjakinje, koja je pala na kolnik i zadobila lake tjelesne ozljede. Maloljetni biciklist je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, kao i dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.

Prometna nesreća s materijalnom štetom

Jučer, 16. listopada, oko 14.40 sati, u Kloštru Vojakovačkom 23-godišnji vozač upravljao je skupom vozila - teretni automobil Iveco i priključno vozilo križevačke registarske oznake u smjeru Križevaca. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjim djelom vozila je udario u stražnju stranu osobnog automobila Audi njemačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru upravljao 29-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 0,91 promil, a koji je skretao u desno na kolni ulaz. Nakon udara osobni automobil je odbačen u desni putni jarak i udario je u betonski most kolnog ulaza. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila