Promet: Zabilježene dvije prometne nesreće

Slika /ikone/Stop policija1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba lakše ozlijeđena i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.     
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 16. siječnja, oko 13.15 sati, u Kloštru Podravskom u Ulici Ljudevita Gaja 29 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW Polo virovitičke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil Polo bočnim djelom vozila udario je u osobni automobil VW Polo virovitičke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 53 – godišnja vozačica. Uslijed kontakta osobni automobil kojim je upravljao 29 – godišnji vozač sletio je van kolnika u putni jarak i prevrnuo se na krov. Vozač je lakše ozlijeđen, upravljao je pod utjecajem alkohola od 2,05 promila, smješten je u posebne prostorije policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 16. siječnja, oko 12.50 sati, u Đurđevcu u Ulici Grada Vukovara 70 – godišnji državljanin Sjeverne Makedonije upravljao je osobnim automobilom Hyundai. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Golf koprivničkih registarskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43 – godišnji vozač. Tom prilikom Hyundai je prednjom stranom vozila udario u bočnu stranu Golfa. Vozaču koji je prouzročio prometnu nesreću naplaćena je novčana kazna. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila