Promet: Zabilježene prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom. Izdvajamo:
  
Jučer, 7. rujna, oko 9.40 sati, u Koprivnici 49 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake, krećući se Starogradskom ulicom u smjeru Trga Mladosti. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu, prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Peugeot slovenske registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 66 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Također, jučer, 7. rujna, oko 16.15 sati, u Štaglincu, 66 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mazda s priključenom prikolicom koprivničkih registarskih oznaka, krećući se u smjeru Glogovca. Zbog tehničke neispravnosti uređaja za spajanje vučnog i priključnog vozila, došlo je do otkopčavanja prikolice te udara u vozilo, nakon čega je prikolica prešla na suprotnu stranu kolnika i udarila u prednji dio teretnog automobila VW križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 43 – godišnji vozač. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila