Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis4.JPG

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.     
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 20. siječnja, oko 18.55 sati, u Križevcima u Potočkoj ulici 24 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Hyundai križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s Ulicom Franje Račkoga. Tom prilikom prednjom stranom vozila na pješačkom prijelazu udarila je 68 – godišnju pješakinju. Pješakinja je ozlijeđena, a točna kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te podnošenje odgovarajućih pismena.  
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 20. siječnja, oko 7.30 sati, u Koprivnici, 39 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Iveco varaždinske registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Ulicom dr. Željka Selingera oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 38 – godišnja vozačica. Tom prilikom teretno vozilo je prednjom stranom udarilo u bočnu stranu osobnog automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 20. siječnja, u 22.25 sati, u Starigradu 19 – godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 0,55 promila osobnim automobilom Bmw koprivničke registarske oznake krećući se Kamengradskom ulicom u smjeru Koprivnice. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika u odvodni kanal i bočnom stranom udario u betonski temelj, metalnu ogradu i betonski most prilaznog ulaza kuće. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila