Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija.promet.2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 19. veljače, oko 5 sati, u Koprivnici na Peteranskoj cesti 21 - godišnji vozač upravljao je pod utjecajem alkohola od 1,31 promil osobnim automobilom BMW koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, udario u prometni znak i dvorišnu ogradu. Vozač je uhićen i smješten u posebne prostorije policije do otrježnjenja. Tijekom dana vozač je doveden na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici gdje je kažnjen novčanom kaznom od 7800 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.

Jučer, 19. veljače, oko 9.35 sati, u Križevcima u Kalničkoj ulici 55 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Citroen varaždinske registarske oznake. Uslijed nepropisnog skretanja u lijevo na kolni ulaz prednjom stranom vozila udario je u bočnu stranu osobnog automobila Golf križevačke registarske oznake kojim je upravljala 42 – godišnja vozačica, koja je bila u punoj fazi pretjecanja vozila na djelu kolnika gdje je iscrtana uzdužna puna bijela linija. Protiv oboje vozača pokrenut je prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 19. veljače, oko 19.15 sati, u Koprivnici na Radničkoj cesti na parkiralištu 21 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Prilikom vožnje unazad i skrećući udesno udario je u propisno parkirani osobni automobil Ford koprivničke registarske oznake. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak. 

Pisane vijesti | Promet i vozila