Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.
 
Jučer, 27. veljače, oko 7.15 sati, u Koprivnici 28 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel koprivničke registarske oznake krećući se Križevačkom cestom u smjeru raskrižja sa zaobilaznom cestom. Dolaskom do raskrižja te prilikom skretanja u lijevo u smjeru Štaglinca, bočnim djelom vozila udario je u bočnu stranu teretnog vozila Mercedes zagrebačke registarske oznake kojim je u smjeru Križevaca upravljao 54 – godišnji vozač. Protiv 28 – godišnjeg vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 27. veljače, oko 10.30 sati, u Koprivnici 61 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Peugeot riječke registarske oznake krećući se ulicom Frana Galovića u smjeru semaforiziranog raskrižja s Ulicom Donji Banovec i Marofskom ulicom. Dolaskom do raskrižja vozač je na crveno svjetlo na semaforu ušao u raskrižje i prilikom skretanja u desno u Marofsku ulicu sudario se s osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake, kojim je Ulicom Donji Banovec u smjeru Marofske ulice upravljao 62 – godišnji vozač, kojemu je na semaforu bilo upaljeno zeleno prometno svjetlo za njegov smjer kretanja. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.  
 
Jučer, 27. veljače, oko 10.30 sati, u Koprivnici u Ulici Hrvatske Državnosti na parkiralištu 67 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake. Prilikom vožnje unazad udario je u parkirani osobni automobil Opel koprivničke registarske oznake. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću napustio je mjesto događaja te je naknadno pronađen  i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.

Pisane vijesti | Promet i vozila