Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata zabilježene tri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

U petak, 12. lipnja, oko 21.55 sati, u Svetoj Heleni 48 – godišnji vozač upravljao je skuterom Piaggio križevačke registarske oznake u smjeru Glogovnice. Uslijed nepropisnog kretanja vozač je pao sa skutera van kolnika. Vozač je bio pod utjecajem alkohola od 0,67 promila i zadobio je ozljede, koje će biti poznate po zaprimanju liječničke dokumentacije. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

U petak, 12. lipnja, oko 12.10 sati u mjestu Velika Mučna 33 – godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom marke Fiat varaždinske registarske oznake krećući se u smjeru Sokolovca. Prilikom kretanja krajnjom desnom trakom započeo je radnju skretanja u lijevo na kolni ulaz, a da se prethodno nije uvjerio da tu radnju može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu, uslijed čega je prednjom lijevom stranom vozila udario u osobni automobil Opel zagrebačke registarske oznake, kojim je u istom smjeru usporedno, lijevom kolničkom trakom upravljao 28 – godišnji vozač. Uslijed sudara oba vozila su sletjela u lijevo u odvodni kanal. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
U petak, 12. lipnja, oko 14.55 sati, u Molvama 18 – godišnji vozač upravljao je neregistriranim osobnim automobilom Renault i nije koristio sigurnosni pojas. Uslijed neprilagođene brzine osobni automobil je sletio van kolnika, udario u betonsku žardinjeru i dva metalna stupa ograde te se zaustavio u vrtu obiteljske kuće. Protiv vozača bit će pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila