Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i prometna nesreća s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.    
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 13. svibnja, oko 18.40 sati, na izlasku iz Guščerovca 42-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf zagrebačke registarske oznake te uslijed neprilagođene brzine vozilom sletio van kolnika i prevrnuo se na krov. U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Noćas, 14. svibnja, oko 1.20 sati, u Sokolovcu u Koprivničkoj ulici 33-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Audi križevačke registarske oznake u smjeru Lepavine. Uslijed umora vozačica je zaspala te vozilom sletjela van kolnika, prednjom stranom vozila udarila u zemljani most i prevrnula se na krov. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometna nesreća s materijalnom štetom
 
Jučer, 13. svibnja, oko 12 sati, u Koprivnici 21-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes zagrebačke registarske oznake krećući se Križevačkom cestom u smjeru raskrižja sa zaobilaznom cestom. Dolaskom do raskrižja uslijed neprilagođene brzine došlo je do prevrtanja vozila na desnu bočnu stranu te rasipanja prevoženog tereta (otpad životinjskog podrijetla) po kolniku. Vozaču je naplaćena novčana kazna. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila