Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/bljeskalica.jpg

Na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Prometne nesreće s materijalnom štetom

U subotu, 22. svibnja, oko 10.30 sati, na parkiralištu u Koprivnici u Ulici kneza Domagoja 50-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Nissan koprivničke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja prednjim djelom vozila udarila je u betonski cvijetnjak. Vozačici je naplaćena novčana kazna.

Jučer, 23. svibnja, oko 11.20 sati, na otvorenom djelu ceste Sveta Helena-Križevci 44-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Prilikom obilaženja 64-godišnjeg pješaka koji je vodio konja, konj se okrenuo te stražnjim nogama udario u bočnu stranu vozila. Protiv pješaka bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 23. svibnja, oko 18.25 sati, na otvorenom djelu ceste Bušići-Raščani 60- godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,73 promila upravljao je osobnim automobilom VW Golf križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletio van kolnika na livadu i potom se vratio na kolnik te prilikom nepropisnog kretanja vozilom je udario u prednji dio osobnog automobila VW Passat koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 18-godišnji vozač. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila