Promet: Zabilježene tri prometne nesreće

Slika /ikone/Policija 2019..png

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom.  
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 27. rujna, oko 8.50 sati, u Đelekovcu u Ulici Mihovila Pavleka Miškine 68-godišnja vozačica upravljala je biciklom. Prilikom skretanja na pješačko-biciklističku stazu prednjim kotačem je udarila u rubni kamen i pala na travnatu površinu. Vozačica je zadobila tešku tjelesnu ozljedu i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.
 
Prometne nesreće s materijalnom štetom
 
Jučer, 27. rujna, oko 8.40 sati, u Kloštru Podravskom na Trgu Svete Obitelji 69-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Toyota koprivničke registarske oznake. Prilikom vožnje unazad i nepropisnog uključivanja u promet s parkirališta došlo je do kontakta u bicikl kojim se nepropisno kretao po obilježenom pješačkom prijelazu 75-godišnji vozač te je vozač bicikla pao na kolnik. Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 27. rujna, na otvorenom djelu ceste Majurec – Križevci oko 11.05 sati, 27-godišnji vozač upravljao je skupom vozila koji čine teretni automobil Man i priključno vozilo zagrebačke registarske oznake. Prilikom nepropisnog pretjecanja traktora u trenutku kada je pretjecanje skupa vozila i traktora započeo 69-godišnji vozač osobnog automobila Opel križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 0,52 promila. Tom prilikom uslijed izbjegavanja sudara, vozač osobnog automobila Opel skrenuo je u lijevo i sletio uz lijevi rub kolnika.  Protiv obojice vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila