Promet: Zabilježene tri prometne nesreće, jedna osoba lakše ozlijeđena

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće.

Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom

Jučer, 27. kolovoza, oko 7.10 sati, u Novigradu Podravskom u Koprivničkoj ulici 23-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom VW koprivničke registarske oznake u smjeru Vlaislava. Prilikom skretanja u lijevo oduzeo je prednost prolaska  osobnom automobilu Audi koprivničke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 28-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. U prometnoj nesreći lakše je ozlijeđen 24-godišnji putnik u automobilu VW. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 27. kolovoza, oko 9.50 sati, u Rasinji u Ulici Jurja Husa Rasinjanina 27-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Audi koprivničke registarske oznake. Prilikom nepropisnog uključivanja u promet vožnjom unazad, oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Honda koprivničke registarske oznake, kojim je upravljala 55-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozača koji je prouzročio prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 27. kolovoza, oko 15 sati, u Kostanjevcu Riječkom 77-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake u smjeru raskrižja s državnom cestom broj 22. Dolaskom do raskrižja oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu Mercedes križevačke registarske oznake, kojim je u smjeru Sudovca upravljao 63-godišnji vozač, a koji je u tom trenutku nepropisno pretjecao skup vozila-teretno vozilo Mercedes i priključno vozilo Dapa varaždinske registarske oznake, kojim je upravljao 48-godišnji vozač. Tom prilikom Golf je udario u stražnju bočnu stranu osobnog automobila Mercedes, a koji je potom udario u teretni automobil Mercedes. Nakon što je prouzročio prometnu nesreću vozač Golfa je napustio mjesto događaja te je naknadno pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. Također, prekršajni postupak će biti pokrenut i protiv vozača osobnog automobila Mercedes u domeni njegove prekršajne odgovornosti.    
 

Pisane vijesti | Promet i vozila