Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom kao jedinom posljedicom

Foto: Ilustracija

Jučer, 12. siječnja, oko 12.50 sati, u Koprivnici 37-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake krećući se Ulicom Dore Pejačević u smjeru Ulice Novi Brežanec. Dolaskom do raskrižja s kružnim tokom prometa s Magdalenskom ulicom oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake, kojim je kružnim tokom u smjeru Goričke ulice upravljao 26-godišnji vozač. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
Jučer, 12. siječnja, oko 13 sati, u Križevcima na Trgu Josipa Jurja Strossmayera 71-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je udario u nepropisno parkirani osobni automobil Golf varaždinske registarske oznake, kojeg je parkirao 52-godišnji vozač. Vozač Škode upravljao je pod utjecajem alkohola od 0,84 promila i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak, dok je 52-godišnjem vozaču naplaćena novčana kazna.  
 
Jučer, 12. siječnja, oko 14.20 sati, u Koprivnici u Ulici hrvatske državnosti nepoznati vozač je nepoznatim vozilom vožnjom unazad s parkirališta udario u nepropisno parkirani osobni automobil Smart. Policija traga za nepoznatim vozilom i vozačem.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila