Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Slika /ikone/policija.kc.rotirke.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

Jučer, 6. siječnja, oko 10.50 sati, u Križevcima u Koprivničkoj ulici 20-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,66 promila upravljao je osobnim automobilom Opel križevačke registarske oznake krećući se u smjeru Ulice Petra Zrinskog. Zbog ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjom stranom vozila udario je u stražnju stranu osobnog automobila Opel zagrebačke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 65-godišnji vozač, a koji je usporavao brzinu kretanja vozila radi prometne situacije ispred sebe. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i protiv njega bit će pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 6. siječnja, oko 12.50 sati, u Molvama na Trgu kralja Tomislava 32-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Opel zagrebačke registarske oznake. Prilikom nepropisne vožnje unazad, stražnjim djelom vozila udario je u prednji dio osobnog automobila BMW koprivničke registarske oznake kojim je krećući se iza njega u istom smjeru upravljao 23-godišnji vozač pod utjecajem alkohola 0,82 promila. Protiv oba vozača će biti pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.

Jučer, 6. siječnja, oko 22.20 sati, u Križevcima u Paškoj ulici nepoznati vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda križevačke registarske oznake krećući se u smjeru raskrižja s Istarskom ulicom. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika i udario u metalnu dvorišnu ogradu, nakon čega je vozilom napustio mjesto događaja te policija za njim traga.

Pisane vijesti | Promet i vozila