Promet: Zabilježene tri prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Slika /ikone/policija.jpg

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće u kojima su četiri osobe ozlijeđene.      
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 6. studenoga, oko 13 sati, u Tremi – Osuđevo 66 – godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Mercedes križevačke registarske oznake. Uslijed nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Citroen križevačke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 65 – godišnji vozač. Obojica vozača su ozlijeđena, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.    
 
Nadalje, oko 18.50 sati, u Subotici Podravskoj u Varaždinskoj ulici 44 – godišnji vozač upravljao je teretnim vozilom VW transporter koprivničke registarske oznake u smjeru Koprivnice. Uslijed ne držanja potrebnog razmaka prilikom vožnje u slijedu prednjim djelom vozila udario je u stražnji dio traktora IMT koprivničke registarske oznake kojim je u istom smjeru upravljao 55 – godišnji vozač. Od siline udara došlo je do odbacivanja traktora u dvorišnu ogradu i prevrtanja traktora na bočnu stranu. Vozač traktora je ozlijeđen, a po zaprimanju liječničke dokumentacije bit će podnesena odgovarajuća pismena.   
 
Također, oko 19.10 sati, u Koprivnici na Florijanskom trgu 43 – godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW Passat koprivničke registarske oznake u smjeru Ulice Frana Galovića. Tom prilikom nije propustila 24 – godišnju pješakinju koja je prelazila kolnik na obilježenom pješačkom prijelazu te je došlo do udara automobila u tijelo pješakinje. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv vozačice automobila bit će pokrenut prekršajni postupak.
 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila