Promet: Zabilježene tri promtne nesreće, jednu prouzročio vozač pod utjecajem alkohola od 1,64 promila

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su tri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Prometne nesreće s materijalnom štetom

Jučer, 4. ožujka, oko 13.40 sati u Đurđevcu u Ulici Vladimira Nazora na parkiralištu 54-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom Mercedes koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisne vožnje unazad stražnjim djelom vozila je udario u parkirani osobni automobil Renault koprivničke registarske oznake. Proti vozača koji je prouzročio prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. ožujka, oko 15.45 sati u Koprivnici u Ulici dr. Nikole Sertića 18-godišnja vozačica upravljala je teretnim automobilom Renault koprivničke registarske oznake u smjeru Varaždinske ceste. Prilikom skretanja u lijevo na kolni ulaz oduzela je prednost prolaska osobnom automobilu BMW koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljao 26-godišnji vozač. Tom prilikom osobni automobil je prednjom stranom udario u bočnu stranu teretnog automobila. Protiv vozačice koja je prouzročila prometnu nesreću će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 4. ožujka, oko 20.20 sati nedaleko mjesta Gračina 48-godišnjak je upravljao osobnim automobilom Mazda križevačke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,64 promila. Uslijed neprilagođene brzine vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom Golf križevačke registarske oznake, kojim je iz suprotnog smjera upravljao 73-godišnji vozač, nakon čega je vozač osobnim automobilom Mazda sletio van kolnika u lijevi putni jarak. Vozač koji je prouzročio prometnu nesreću je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije do otrježnjenja i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila