Provedena akcija „Nadzor prometa na državnim cestama“

Slika PU_KK/Vijesti/2016/03/auto_policija06.jpg

U akciju je bilo uključeno devet uređaja za nadzor brzine kretanja vozila, od čega četiri presretača. Tijekom akcije izvršen je nadzor 41 vozača i vozila, a utvrđena su 34 prekršaja. Utvrđena su 24 prekoračenja ograničenja brzina kretanja, te 10 ostalih prekršaja, pri čemu je najviše, 17 prekoračenja, bilo u rasponu od 20 do 30 kilometara na sat iznad dozvoljenog u naselju, te šest prekoračenja od 30 do 50 kilometara na sat.

Foto: Ilustracija

Jučer, 8. ožujka, od 12 do 16 sati policijski službenici Policijske uprave koprivničko-križevačke proveli su akciju „Nadzor prometa na državnim cestama“, u suradnji s policijskim službenicima Policijske uprave bjelovarsko-bilogorske, međimurske, virovitičko-podravske i varaždinske.

U akciju je bilo uključeno devet uređaja za nadzor brzine kretanja vozila, od čega četiri presretača. Tijekom akcije izvršen je nadzor 41 vozača i vozila, a utvrđena su 34 prekršaja. Utvrđena su 24 prekoračenja ograničenja brzina kretanja, te 10 ostalih prekršaja,  pri čemu je najviše, 17 prekoračenja, bilo u rasponu od 20 do 30 kilometara na sat iznad dozvoljenog u naselju, te šest prekoračenja od 30 do 50 kilometara na sat.

Najveće prekoračenje brzine kretanja utvrđeno je u 12.10 sati u Ulici Pavla Kvakana u Đelekovcu, kada je vozač upravljao osobnim automobilom brzinom od 99 kilometara na sat, iako je u brzina ograničena na 50 kilometara na sat.



Stranica