Radni sastanak Grada, ŽUC - a i Postaje prometne policije Koprivnica

Slika PU_KK/Vijesti/2012/02/Foto_policija02.300.gif

 Foto: Pu koprivničko-križevačka 

U četvrtak, 2. veljače 2012. godine održan je sastanak u Gradu Koprivnici na kojem su sudjelovali predstavnici Postaje prometne policije Koprivnica, ravnatelj Županijske uprave za ceste Krešimir Janach, pročelnica Upravnog odjela za komunalno gospodarstvo, prostorno uređenje i zaštitu okoliša Maja Ištvan Krapinec i prometni redar Igor Strnad.

Tema sastanka bila je dogovor oko suradnje prometne policije i prometnog redara Grada Koprivnice, analiza uočenih prometnih problema, rasprava oko novih prometnih rješenja te rješavanje problema po pitanju preglednosti na raskrižjima.

Dogovorena je zajednička akcija nadzora prometa u mirovanju. Utvrđena su kritična mjesta na kojim će se vršiti pojačani nadzor parkiranja vozila, a provodit će ga policijski službenici i prometni redar Grada Koprivnice.

Tijekom sastanka prezentirano je novo prometno rješenje na raskrižju Ulice Miroslava Krleže i Ulice Miklinovec te je najavljen početak radova na uređenju sredinom ožujka 2012. godine. Novim rotorom bitno će se povećati protočnost i sigurnost prometa.



Stranica