Radni sastanak policije i predstavnika moto - kluba

Slika PU_KK/Vijesti/2012/03/SastanakSaMK.jpg

U ponedjeljak, 12. ožujka, u prostorijama Postaje prometne policije Koprivnica održan je radni sastanak policijskih službenika za preventivu i predsjednika Moto - kluba "Veterani" Tomislava Smolaka.

Foto: Pu koprivničko-križevačka

U ponedjeljak, 12. ožujka, u prostorijama Postaje prometne policije Koprivnica održan je radni sastanak  policijskih službenika za preventivu i predsjednika Moto - kluba "Veterani" Tomislava Smolaka.

Tema sastanka bile su zajedničke preventivne aktivnosti koje će u narednom razdoblju poduzimati moto - klubovi i Postaja prometne policije Koprivnica.

Predsjenik Moto kluba Vaterani izvijestio je o radnim sastancima moto  - klubova, gdje je svim članovima skrenuta pozornost na obvezu poštivanja prometnih propisa od strane mopedista i motociklista. Službenici prometne policije upoznali su ga sa stanjem sigurnosti na području Postaje prometne policije Koprivnica tijekom 2011. godine, s osvrtom na sudjelovanje vozača mopeda i motocikala.

Ovom prilikom dogovoreno je da će se preventivna akcija "Sigurno na dva kotača", po četvrti puta zaredom, održati i ove godine sredinom travnja. Postignut je dogovor oko događanja koja će popratiti ovu akciju u Koprivnici na Zrinskom trgu te su podijeljene zadaće. Također, kao uvertira u preventivu akciju "Sigurno na dva kotača", dogovoreno je održavanje tribine i  malonogometnog turnira u kojem bi sudjelovali policijski službenici Postaje prometne policije Koprivnica i članovi moto - klubova.



Stranica