Radni sastanak predstavnika općina i policijskih službenika

Slika PU_KK/Vijesti/2016/04/zgrada.bmp

U četvrtak, 31. ožujka, u prostorijama Postaje prometne policije Koprivnica održan je radni sastanak sa predstavnicima devet općina s područja djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica. 

Foto: Ilustracija

U četvrtak, 31. ožujka, u prostorijama Postaje prometne policije Koprivnica održan je radni sastanak sa predstavnicima devet općina s područja djelovanja Postaje prometne policije Koprivnica. Cilj radnog sastanka bio je unapređenje suradnje i koordinacije svih subjekata nadležnih za prometnice.

Predstavnici općina upoznati su sa stanjem sigurnosti na području pojedinih općina, problemima vezanim uz sigurnost prometa, ali i o obvezi poštivanja odredbi Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Načelnik Postaje prometne policije Koprivnica Damira Jančijev zahvalio je prisutnima na dosadašnjoj suradnji te predložio i predstavio nove preventivne aktivnosti koje bi u narednom razdoblju proveli policijski službenici u suradnji sa predstavnicima općina i Udruga koje djeluju u sklopu općina.

Sastanku se nazočio i načelnik Policijske postaje Koprivnica Mišel Kiš koji je prisutnima skrenuo pozornost na prevenciju krađa i drugih kaznenih djela, a sve s ciljem zaštite svih mještana rečenih općina.

Predstavnici općina upoznali su predstavnike policije o problemima iz djelokruga svog rada, ali i aktivnostima koje će se provoditi tijekom godine. 

Obje strane složile su se kako se zajedničkim kontinuiranim djelovanjem može doprinijeti sigurnosti i zadovoljstvu građana, a što je bio i cilj ovog sastanka i budućih zajedničkih aktivnosti.



Stranica