Radni sastanak subjekata "Zimske službe 2014./2015."

Slika PU_KK/Vijesti/2014/11/ZimSl_2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj jučer je, 3. studenoga,  održan sastanak subjekata uključenih u predstojeću zimsku sezonu 2014./2015. godine.

Sastanku su prisustvovali policijski službenici Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i rukovoditelji policijskih postaja, inspektorica Službe inspekcije cesta Ministarstva pomorstva, prometa i infrastrukture, predstavnici Hrvatskih cesta – Poslovne jedinice Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, PZC Cestogradnje Koprivnica i Križevci, Cesta d.o.o. Bjelovar, Komunalca d.o.o. iz Koprivnice, te gradova Križevaca i Koprivnice.

Na sastanku je voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisutnima prezentirala stanje sigurnosti tijekom prethodne zimske sezone i zasebno naglasila probleme koji su se pojavili u normalnom odvijanju prometa.

Inspektorica za ceste sve je prisutne upoznala s odredbama novog Pravilnika o održavanju cesta koje se odnose na zimsku službu, pri čemu je posebna pozornost posvećena odredbama koje se odnose na razine prednosti i osiguranje prohodnosti.



Stranica