Razbojništvo u trgovini

Slika /ikone/policija natpis.JPG

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, a muškarac je predan pritvorskom nadzorniku

Foto: Ilustracija

Policijski službenici Policijske postaje Križevci provodili su kriminalističko istraživanje nad 45-godišnjakom sa zagrebačkog područja, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela razbojništva.

Provedenim kriminalističkim istraživanjem sumnja se da je 45-godišnjak u subotu, 25. ožujka u popodnevnim satima u mjestu Kalnik uz prijetnju da u vozilu i vikend objektu ima oružje iz trgovine otuđio razne artikle, a s ciljem da artikle zadrži za sebe bez plaćanja. Tom prilikom vlasnik je oštećen za 140,76 eura.

Temeljem naloga Županijskog suda u Bjelovaru provedena je pretraga prijevoznog sredstva i vikend objekta te je pronađen dio otuđenih artikala i manja količina droge marihuane.  

Nakon provedenog kriminalističkog istraživanja kaznena prijava je podnijeta nadležnom državnom odvjetništvu, a muškarac je predan pritvorskom nadzorniku.   

Također, zbog neovlaštenog posjedovanja droge nadležnom prekršajnom odjelu općinskog suda će biti podnijet optužni prijedlog. 
 

Pisane vijesti | Kaznena djela i zakon