Recidivisti kažnjeni uvjetnim kaznama zatvora, novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Vozači su kažnjeni uvjetnim kaznama zatvora, novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 14. studenoga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 61-godišnji vozač koji je u subotu, 13. studenoga u 20.15 sati, na cesti Kalinovac – Budrovac upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,62 promila. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 18 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 600 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca. 

Doveden je 40-godišnji vozač koji je u subotu, 13. studenoga u 21.15 sati, u Koprivnici u Ulici Dubovec upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,97 promila. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 1200 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci. 

Također, doveden je 18-godišnji vozač koji je u 0.20 sati u Kloštru Podravskom upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 0,72 promila. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 20 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 2400 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca kad za to stekne uvjete. 
 

Pisane vijesti | Promet i vozila