Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni kaznom zatvora, novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Vozači kažnjeni kaznom zatvora, novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 27. ožujka, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 54-godišnji vozač koji je u petak, 26. ožujka u 12.45 sati, u Đurđevcu u Ulici bana Jelačića upravljao traktorom pod utjecajem alkohola od 1,81 promil. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 20 dana uvjetno na 12 mjeseci, novčanom kaznom od 1000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima F kategorije jedan mjesec.  

Jučer, 27. ožujka, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 27-godišnji vozač koji je u petak, 26. ožujka u 23 sata, u Bakovčicama u Koprivničkoj ulici upravljao osobnim automobilom te se odbio podvrgnuti ispitivanju na opojne droge. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.  
 
Jučer, 27. ožujka, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru-Stalna Služba u Daruvaru doveden je 25-godišnji vozač koji je u 1.50 sati, u Križevcima u Ulici Greberanec upravljao neregistriranim i neosiguranim mopedom, prije položenog vozačkog ispita i pod utjecajem alkohola od 1,32 promila. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila