Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni kaznom zatvora od 15 dana, novčanom kaznom od 12.000 kuna i zaštitnom mjerom zabrane upravljanja tri mjeseca

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Recidivisti kažnjeni kaznom zatvora, novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 10. studenoga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 50-godišnji vozač koji je u utorak, 9. studenoga u 19.50 sati, u Virju u Ulici Franje Viktora upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,71 promil. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 12.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.

Jučer, 10. studenoga na Prekršajni odjel Općinskog suda u Križevcima doveden je 55-godišnji vozač koji je u 8.10 sati, u Križevcima u Ulici kralja Tomislava upravljao osobnim automobilom za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta i poništena radi nakupljenih više od 12 negativnih prekršajnih bodova rješenjem  Policijske uprave koprivničko-križevačke i za vrijeme izrečene zaštitne mjere zabrane upravljanja motornim vozilima B kategorije. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila