Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni kaznom zatvora, visokom novčanom kaznom i zaštitnom mjerom

Slika /ikone/policija.promet.1.jpg

Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni novčanom kaznom od 27.000 kuna, zaštitnom jerom od 18 mjeseci i kaznom zatvora od pet dana

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu
 
Jučer, 23. veljače, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 21-godišnji vozač koji je oko 0.30 sati, u Kunovcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,78 promila i prije položenog vozačkog ispita te se oglušio na naredbu policijskih službenika izraženih pomoću svjetlosnih znakova da zaustavi vozilo. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 27.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 18 mjeseci kad za to stekne uvjete.  
 
Jučer, 23. veljače, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru-Stalna služba Križevci doveden je 50-godišnji vozač koji je u ponedjeljak, 22. veljače, oko 13.55 sati, u Križevcima na Trgu bana Lackovića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,74 promila i izazvao prometnu nesreću s materijalnom štetom. Vozaču je određeno zadržavanje od pet dana i predan je u zatvor u Bjelovaru.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila