Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Jučer, 27. svibnja na Prekršajnom odjelu Općinskog suda u Koprivnici provedena su tri žurna prekršajna postupka nad recidivistima prometnih prekršaja

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 27. svibnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 65-godišnji vozač koji je u petak, 26. svibnja u 19.25 sati na cesti Budrovac - Kalinovac upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,42 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1504,64 eura i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije dva mjeseca.

Također, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 28-godišnji vozač koji je u petak, 26. svibnja u 21.45 sati u Koprivnici u Ulici braće Radića upravljao osobnim automobilom prije položenog vozačkog ispita te kod sebe nije imao osobnu iskaznicu. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1879,64 eura i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije devet mjeseci kad za to stekne uvjete.

Nadalje, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 41-godišnji vozač koji je u 4.15 sati u Koprivnici u Ulici Frana Galovića upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,0 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 1839,82 eura i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila