Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Slika /ikone/apolicajac i vozilo2.jpg

Vozači kažnjeni visokim novčanim kaznama i zaštitnim mjerama

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 23. lipnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 36-godišnji vozač koji je u utorak, 22. lipnja, u 16.20 sati, u Subotici Podravskoj upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,99 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 9.600 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.

Jučer, 23. lipnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 28-godišnji vozač koji je u utorak, 22. lipnja, u 20 sati, na Šoderici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,77 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 9.600 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije tri mjeseca.

Prekršaj u cestovnom prometu i Neovlašteno posjedovanje droge

Jučer, 23. lipnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 23-godišnji vozač koji je u utorak, 22. lipnja, u 20.35 sati, u Rasinji upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,41 promila te je odbio testiranje na prisutnost droge u organizmu. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 13.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije četiri mjeseca. Vozač je također nedozvoljeno posjedovao manju količinu droge marihuane. Droga je oduzeta i protiv vozača je podnesen optužni prijedlog nadležnom prekršajnom sudu.

 

Pisane vijesti | Promet i vozila