Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Slika /ikone/Policija.kc.2.jpg

Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu
 
U petak, 22. svibnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 38 – godišnji vozač koji je u četvrtak, 21. svibnja u 20.15 sati u Koprivnici u Zagrebačkoj ulici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,50 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 10.500 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
U petak, 22. svibnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba Križevci doveden je 43 – godišnji vozač koji je u četvrtak, 21. svibnja u 20.25 sati u Kloštru Vojakovačkom upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,04 promila, prije položenog vozačkog ispita i za vrijeme dok mu je prometna dozvola istekla. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od pet dana, novčanom kaznom od 10.500 kuna te je predan u zatvor u Bjelovar.
 
U subotu, 23. svibnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 53 – godišnji vozač koji je u petak, 22. svibnja u 17.25 sati u Torčecu u Podravskoj ulici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,22 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
U subotu, 23. svibnja na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba u Daruvaru doveden je 33 – godišnji vozač koji je u petak, 22. svibnja u 22.45 sati u Gušćerovcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 2,66 promila, za vrijeme dok mu je prometna dozvola istekla i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen kaznom zatvora od 15 dana te je predan u zatvor u Bjelovar.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila