Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Slika /ikone/Stop policija1.jpg

Vozači kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu

Jučer, 10. srpnja, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici doveden je 51 – godišnji vozač koji je u četvrtak, 9. srpnja, u 18.30 sati, u Kunovcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 0,99 promila i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 21.300 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 15 mjeseci.

Također, doveden je 28 – godišnji vozač koji je u četvrtak, 9. srpnja, u 21.15 sati, u Đurđevcu upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,10 promila. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 6.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije pet mjeseci.

Na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba Križevci doveden je 21 – godišnji vozač koji je u četvrtak, 9. srpnja, u 12.45 sati, na cesti Križevci – Majurec upravljao prije položenog vozačkog ispita neregistriranim mopedom te nije koristio zaštitnu kacigu. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila