Recidivisti prometnih prekršaja kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Slika /ikone/Stop policija.jpg

Vozači kažnjeni visokim novčanim kaznama, zaštitnim mjerama i kaznom zatvora

Foto: Ilustracija

Prekršaji u cestovnom prometu
 
U subotu, 29. veljače, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Bjelovaru – Stalna služba Garešnica doveden je 35 – godišnji vozač koji je u petak, 28. veljače, u 21 sat, u Kloštru Vojakovačkom upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 3,27 promila, za vrijeme dok mu je prometna dozvola istekla i za vrijeme dok mu je vozačka dozvola oduzeta. Vozaču je određeno zadržavanje od 15 dana i predan je u zatvor u Bjelovar.    
 
U subotu, 29. veljače, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 21 – godišnji vozač koji je u 1.50 sati, u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,41 promil. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 9000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije šest mjeseci.
 
U nedjelju, 1. ožujka, na Prekršajni odjel Općinskog suda u Koprivnici – Stalna služba Đurđevac doveden je 47 – godišnji vozač koji je u 2 sata u Koprivnici upravljao osobnim automobilom pod utjecajem alkohola od 1,13 promila i za vrijeme dok u je vozačka dozvola oduzeta. Vozač je kažnjen novčanom kaznom od 36.000 kuna i zabranom upravljanja motornim vozilima B kategorije 12 mjeseci.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila