Rezultati pojačanog nadzora brzine kretanja vozila

Slika /ikone/policija.3.png

Tijekom pojačanog nadzora sankcionirano je ukupno 620 prekršaja, od čega 404 prekršaja vezanih uz brzinu kretanja vozila

Foto: Ilustracija

Od 1. do 7. travnja, na području Policijske uprave koprivničko-križevačke proveden je pojačani nadzor brzine kretanja vozila.
 
Tijekom pojačanog nadzora sankcionirano je ukupno 620 prekršaja, od čega 404 prekršaja vezanih uz brzinu kretanja vozila. Po stupnjevima prekoračenja dopuštenih brzina kretanja, najviše je sankcionirano prekoračenja brzine kretanja od 10 do 20 km (187), a potom od 20 do 30 km (172) i od 30 od 50 km/h (39) u naselju.
 
Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je u ponedjeljak, 1. travnja, u 16.04 sati u Virovskoj ulici u Novigradu Podravskom, kada je vozač upravljao osobnim automobilom  krećući se brzinom od 130 kilometara na sat iako je brzina kretanja vozila u rečenoj ulici ograničena na 50 kilometara na sat.
 
Tijekom provođenja pojačanog nadzora zabilježene su dvije prometne nesreće uslijed neprilagođene brzine, od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenom osobom u kojoj je jedna osoba teško ozlijeđena.


 

Stranica