Rezultati pojačanog nadzora brzine kretanja vozila

Slika /ikone/mjerenje brzine.JPG

Tijekom pojačanog nadzora sankcionirano je 208 prekršaja prekoračenja brzine

Foto: Ilustracija

Od 7. do 13. kolovoza na području Policijske uprave koprivničko-križevačke proveden je pojačani nadzor brzine kretanja sukladno akcijama ROADPOL-a. U tom razdoblju zabilježeno je pet prometnih nesreća zbog nepropisne i neprilagođene brzine od čega jedna prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i četiri prometne nesreće s materijalnom štetom.

Tijekom pojačanog nadzora sankcionirano je 208 prekršaja prekoračenja brzine.

Najveća izmjerena brzina kretanja zabilježena je u nedjelju, 13. kolovoza u 20.06 sati u Kalinovcu na državnoj cesti broj 2, kada se vozač osobnog automobila kretao brzinom od 152 kilometara na sat iako je ograničenje 90 kilometara na sat.

Nadalje, u četvrtak, 10. kolovoza od 9 do 14 sati na području Policijske uprave koprivničko-križevačke u suradnji s Policijskom upravom međimurskom i varaždinskom provedena je akcija nadzora brzine kretanja vozila i nadzora mopeda i motocikala. Najveća izmjerena brzina kretanja tijekom akcije zabilježena je u 12.32 sati u Đelekovcu u Ulici Pavla Kvakana, kada je vozač upravljao osobnim automobilom krećući se brzinom od 106 kilometara na sat, iako je u brzina kretanja vozila ograničena na 50 kilometara na sat.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila