Sastanak nadležnih tijela Zimske službe 2013./2014.

Slika PU_KK/Vijesti/2013/11/ZimSlSast_2.jpg

Foto: Pu koprivničko - križevačka

U Policijskoj upravi koprivničko-križevačkoj jučer je održan sastanak u vezi postupanja tijekom predstojeće zimske sezone 2013/204. godine.

Sastanku su prisustvovali policijski službenici Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa i rukovoditelji policijskih postaja, inspektorica Odjela za inspekciju cestovnog prometa i cesta Ministarstva mora, prometa i infrastrukture, predstavnici Hrvatskih cesta d.o.o. Varaždin, Županijske uprave za ceste Koprivničko-križevačke županije, PZC Cestogradnje Koprivnica, Cesta d.o.o. Bjelovar, te Koprivničkih cesta.

Na sastanku je voditeljica Odsjeka za sigurnost cestovnog prometa prisutnima prezentirala stanje sigurnosti tijekom prethodne zimske sezone i probleme u odvijanju prometa koji su se javili.

Na sastanku su prisutni predstavnici tijela nadležnih za održavanje prometnica u zimskom periodu, kao i izvođači radova na održavanju prometnica u zimskom razdoblju, upoznati s načinom postupanja policijskih službenika, dok su predstavnici Policijske uprave i Policijskih postaja upoznati s programima rada Hrvatskih cesta, Županijske uprave za ceste i Koprivničkih cesta, te je dogovoren način međusobne komunikacije.



Stranica