Sastanak svećenika i policije u Novom Virju

Slika PU_KK/Vijesti/2015/03/Svecenici.jpg

Jučer, 19. ožujka, u župnom dvoru u Novom Virju održan je sastanak policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac i svećenika Đurđevačkog dekanata, Varaždinske biskupije kojeg vodi dekan vlč. Mladen Gorupić. Sastanku su bili nazočni župnici i redovnici Župe Đurđevac, Novo Virje, Ferdinandovac, Kalinovac, Budrovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Kozarevac i Pitomača.

Foto: Pu koprivničko - križevačka

Jučer, 19. ožujka, u župnom dvoru u Novom Virju održan je sastanak policijskih službenika Policijske postaje Đurđevac i svećenika Đurđevačkog dekanata, Varaždinske biskupije kojeg vodi dekan vlč. Mladen Gorupić. Sastanku su bili nazočni župnici i redovnici Župe Đurđevac, Novo Virje, Ferdinandovac, Kalinovac, Budrovac, Kloštar Podravski, Podravske Sesvete, Kozarevac i Pitomača.

Svećenicima i redovnicima prezentirano je stanje sigurnosti na području Policijske postaje Đurđevac.

Dogovorena je buduća suradnja policije i svećenika u djelu prevencije nasilja u obitelji, prevencije u prometnoj problematici, suradnja u djelu usmjeravanja djece na poželjna ponašanja, a sve u cilju da građani steknu povjerenje, prihvate dobronamjerne savjete, te da se osjećaju sigurno u sredinama gdje žive.



Stranica