Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/pol.auto.kc..jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i jedna prometna nesreća s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisno kretanje (2) i ne poštivanje prednosti prolaska (1).Izdvajamo:
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 16. travnja oko 8.05 sati u Koprivnici na Varaždinskoj cesti 45-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom VW čakovečke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletjela van kolnika te udarila u stup javne rasvjete. Vozačica je lakše ozlijeđena i protiv nje će biti pokrenut prekršajni postupak.

Jučer, 16. travnja oko 11.05 sati, na parkiralištu u Koprivnici na Radničkoj cesti zbog nepropisnog obilaženja i kretanja došlo je do kontakta osobnog automobila  Audi koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 45-godišnji vozač i 43-godišnje pješakinje. Pješakinja je lakše ozlijeđena, a protiv oboje sudionika prometne nesreće bit će pokrenut prekršajni postupak u domeni njihove prekršajne odgovornosti.   
 

Pisane vijesti | Promet i vozila