Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: oduzimanje prednosti prolaska (2), nepropisna vožnja unatrag (1) i neprilagođena brzina (2).

U jednoj prometnoj nesreći vozač je napustio mjesto događaja naknadno je pronađen i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak. 

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 8. svibnja oko 6.55 sati u Koprivnici u Ulici Frana Galovića 34-godišnji vozač upravljao je teretnim automobilom VW bosansko-hercegovačke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Marovskom ulicom oduzeo je prednost prolaska osobnom automobilu VW koprivničke registarske oznake kojim je upravljala 63-godišnja vozačica. Tom prilikom došlo je do sudara dvaju automobila. U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i 57-godišnja putnica u automobilu, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 8. svibnja oko 7.40 sati u Koprivnici u Ulici Augusta Šenoe 73-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Škoda koprivničke registarske oznake. Dolaskom do raskrižja s Križevačkom ulicom oduzeo je prednost prolaska biciklu kojim je upravljao 18-godišnji vozač. Prilikom izbjegavanja sudara automobil je udario u bicikl te je vozač bicikla pao na kolnik, a potom je automobil udario u osobni automobil Mercedes koprivničke registarske oznake kojim je iz suprotnog smjera upravljala 39-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći ozlijeđen je 73-godišnji vozač i 39-godišnja vozačica, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila