Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri prometne nesreće s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisna vožnja unatrag (1), neprilagođena brzina (1), nepropisno uključivanje u promet (1) i nepropisno kretanje (2). Izdvajamo:

Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama

Jučer, 9. svibnja oko 16.50 sati u Koprivnici u Ulici Ljudevita Posavskog 54-godišnji vozač upravljao je osobnim automobilom Hyundai koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog uključivanja u promet s parkirališnog prostora, vozilom je udario u osobni automobil Audi šibenske registarske oznake kojim je upravljala 40-godišnja vozačica. U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i 14-godišnji putnik u osobnom automobilu Audi, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Jučer, 9. svibnja oko 16.55 sati u mjestu Velika Mučna 51-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom Peugeot koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je udarila u smjerokazni stupić, sletjela u odvodni kanal te udarila u betonski kolni ulaz. U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica i 80-godišnji putnik u osobnom automobilu, kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije, a policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Pisane vijesti | Promet i vozila