Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/policija 2019. -1.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina kretanja (3), oduzimanje prednosti prolaska (1) i ostale greške vozača (1). Izdvajamo:
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 29. svibnja oko 7.45 sati u Koprivnici na makadamskom putu Vinodolske ulice 15-godišnji vozač upravljao je biciklom bez zaštitne kacige. Zbog neprilagođene brzine kretanja, u kočenju je udario u osobni automobil koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 36-godišnji vozač. U prometnoj nesreći 15-godišnjak je lakše ozlijeđen, protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak te dostavljena obavijest nadležnom centru za socijalnu skrb.
 
Jučer, 29. svibnja oko 16.15 sati u Đurđevcu u Ulici Stjepana Radića 17-godišnja vozačica upravljala je motociklom njemačke registarske oznake te je prilikom skretanja nogarom motocikla zapela na asfalt te pala na kolnik. Vozačica je ozlijeđena, kvalifikacija ozljeda bit će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije te će protiv nje biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila