Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/alkohol formula za nesreću.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježene su dvije prometne nesreće s ozlijeđenim osobama i tri s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: nepropisno kretanje kolnikom (3), vožnja na nedovoljnoj udaljenosti (1) i nepropisna vožnja unatrag (1).
 
Prometne nesreće s ozlijeđenim osobama
 
Jučer, 28. srpnja oko 11.25 sati u Koprivničkim Bregima u Vinogradskoj ulici 50-godišnji vozač pod utjecajem alkohola od 1,68 promila upravljao je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je prešao na suprotnu stranu kolnika i sudario se s osobnim automobilom koprivničke registarske oznake kojim je upravljao 20-godišnji vozač. U prometnoj nesreći teške tjelesne ozljede zadobio je 50-godišnji vozač i 47-godišnji putnik, dok je 20-godišnji vozač lakše ozlijeđen. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.

Zbog vršenja očevida od 11.45 do 13.58 sati za sav promet bila je zatvorena navedena dionica županijske ceste broj 2149 te se promet odvijao obilaznim pravcima uz fizičku regulaciju prometa policijskih službenika.

 
Jučer, 28. srpnja oko 16.30 sati na cesti Virje – Đurđevac 57-godišnji vozač upravljao je motociklom koprivničke registarske oznake pod utjecajem alkohola od 1,19 promila. Zbog nepropisnog kretanja vozilom je sletio van kolnika u putni jarak.

U prometnoj nesreći vozač je ozlijeđen, a kvalifikacija ozljeda biti će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije i protiv njega će biti pokrenut prekršajni postupak.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila