Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/1 policija natpis2.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenim osobama i četiri s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: oduzimanje prednosti prolaska (2) i neprilagođena brzina kretanja (3).

Dvoje vozača napustila su mjesto događaja prometne nesreće te su naknadno pronađeni i protiv njih će biti pokrenut prekršajni postupak.

Prometna nesreća s ozlijeđenim osobama

Jučer, 15. kolovoza oko 23.40 sati, na cesti Virje – Molve 19-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom bjelovarske registarske oznake. Zbog neprilagođene brzine kretanja vozilom je sletjela van kolnika u odvodni jarak te udarila u zemljani most. Vozačica koja je prouzročila prometnu nesreću napustila je mjesto događaja te je naknadno pronađena.

U prometnoj nesreći ozlijeđena je vozačica te dvije putnice starosti 18 i 16 godina, a kvalifikacija ozljeda biti će poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.
 

Pisane vijesti | Promet i vozila