Sažetak prometnih nesreća

Slika /ikone/1policija natpis.jpg

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom

Foto: Ilustracija

U protekla 24 sata na području Policijske uprave zabilježena je prometna nesreća s ozlijeđenom osobom i tri s materijalnom štetom. Okolnosti uslijed kojih je došlo do prometnih nesreća bile su: neprilagođena brzina kretanja (1), nepropisno uključivanje u promet (1) i oduzimanje prednosti prolaska (2).
 
Prometna nesreća s ozlijeđenom osobom
 
Jučer, 15. rujna, oko 12 sati, u Koprivnici u Ulici Ivana Česmičkog 59-godišnja vozačica upravljala je osobnim automobilom koprivničke registarske oznake u smjeru raskrižja s Varaždinskom cestom. Dolaskom do semaforiziranog raskrižja, u vrijeme kada je za njezin smjer bilo upaljeno zeleno svjetlo na semaforu skrenula u lijevo te na obilježenom pješačkom prijelazu nije propustila 66-godišnju pješakinju koja je gurala bicikl, te je došlo do udara bočnog retrovizora automobila u bicikl i pada pješakinje na kolnik.

U prometnoj nesreći pješakinja je ozlijeđena, a kvalifikacija ozljeda će biti poznata po zaprimanju liječničke dokumentacije. Policijski službenici provode kriminalističko istraživanje.  
 

Pisane vijesti | Promet i vozila